Podziel się wrażeniami!
zaczynam zabawe z fotografią i narazie jeszcze się ucze, kilka z moich wypocin
11. - Nawet ciekawe. Tylko gdyby ten zamek, czy coś co tam jest było w całości ( bez uciętych wież )
13. Szkoda że nie ma słońca, na całości planu ( trawa itd. ). Ale jest ciekawe
14. Tego 1-szego, zamazanego kwiatka, mogłoby nie być. Choć, nie jest źle
no masz racje przy 11 można było inaczej wykadrować, kurka szkoda
słabo z komentarzami ale dodam kolejne
cd.
15, 16 fajne wakacyjne kadry
17 - nie najgorzej wyszło
18 - kiepsko, płatki są w cieniu i tak trochę centralnie za bardzo jak dla mnie, można było pokombinować z kadrem
19 - koleżka tak trochę od d...y strony
20 - to zdj mi się podoba chyba najbardziej, aczkolwiek inne proporcje (sugestia - dobrze by było gdyby linia horyzontu nie przechodziła przez środek czyli albo więcej nieba albo więcej wody) no i zdecydowanie za ciemne jest
21 - bardzo fajne zdj, jakby tak jeszcze spojrzała się w obiektyw to było rewelacyjnie
22 - taki sobie pstryk
23 - kolejne niezłe zdj
dziękuje za ocene
ciesze sie że chociaż komuś coś się podoba, mi osobiście się widzi, ale to taki zachwyt z przesiadki z cyfrówki na aparat z "możliwościami"
oczywiście jak ktoś wytyka błedy jest lepiej bo wiadomo czego się ustrzegać
20 jak i 23 najlepsze
pomęcze Was troche i dodam nowe...
apropo co najlepiej kupić do czyszczenia obiektywu bo mam coś z przodu jakąś plamke i widać ja na niektórych zdjęciach (na 25 widać po lewej stronie)
Jak widać na zdjęciu, to tego niemal na pewno nie ma na obiektywie. A to co u Ciebie widać, to jest pyłek na matrycy.art1 napisał(a):
pomęcze Was troche i dodam nowe...
apropo co najlepiej kupić do czyszczenia obiektywu bo mam coś z przodu jakąś plamke i widać ja na niektórych zdjęciach (na 25 widać po lewej stronie)
a dziękuję za podopowiedz...
szkoda że niedodałeś oceny do moich fotek, bo niepodlizując się jesteś jednym z autrytetów tego forum