Podziel się wrażeniami!
już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia
Dziękuję tak licznej grupie płci pięknej za wizytę Witsu Tobie także
colorful napisał(a):
sarny centralnie, ale to nawet nie przeszkadza, wzrok jest do nich ładnie prowadzony dzięki drodze
taj jakoś jesiennie, szału nie ma ale zawsze coś
i dwa krajobrazy zrobione z tego samego miejsca tylko ja się odwróciłem
kot nijaki, kwiatki byłyby w porządku, tylko światło nieładne. widoczki - za dużo elementów w kadrze...
colorful napisał(a):
kot nijaki, kwiatki byłyby w porządku, tylko światło nieładne. widoczki - za dużo elementów w kadrze...
po bardzo dłuuugiej nieobecności coś tam wyskrobałem to i wstawiam
szału nie ma, ale
jedyny błysk na niebie który wogóle wyszedł i który było widać z pomiędzy blokowiska
31 - balans bieli do poprawy, bo jakoś tak niebiesko wyszło
32 - jak dla mnie zbyt mała GO. Mój wzrok długo szukał, który z kwiatków jest ostry
33 - obrócone o 90* w lewo wygląda dla mnie, znacznie lepie
34 i 35 -przeszkadzają mi badyle oraz zbyt ciemny dół (na 34). Przydałaby się szara połówka lub gradient w RAWie
36-37-38 - bez obrazy, jak dla mnie to fotki do prywatnego albumu ("rodzinnego")
39 - nie lubię tak uchwyconych fajerwerków, bo czas jest na tyle długi,że nie zamroził wybuchu i na tyle krótki, że nie rozmył ładnie opadających świetlnych ramion
Witam
31. jakoś nie zwróciłem na to uwagi wcześniej, ale teraz już widzę że niebieskawo
32. w ogóle wyszło dziwnie z ostrością na tym zdjęciu bo łodyga ostra, płatki a środek w GO (kwiatek z lewej) a kwiatek z prawej i u góry środek ostry a płatki w GO, chyba tak złapało w jednej płaszczyźnie
33. w pionie?? nie pomyślałem o tym
34. gdybym wyszedł przed te badyle (śliwki) to było by tylko łyse pole i nic więcej, a wywoływałem z RAWa i chyba zapomniałem o rozjaśnieniu ciemnych partii tak jak zrobiłem to w 35, połówki brak a z tego co pamiętam to robiłem to fischem to i tak bym filtra nie zamocował
36, 37, 38 nie obraziłem się
39. mi też ale to jedyny uchwycony wybuch z pomiędzy bloków dlatego nie wstawiam więcej
Dzięki za wizytę i przydatne wskazówki na przyszłość
coś z wykopalisk (z braku czasu na nowości)