anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Skwierzyna - M.A.S.H.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Skwierzyna - M.A.S.H.

już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia :)

164 ODPOW. 164
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Dziękuję tak licznej grupie płci pięknej za wizytę :) Witsu Tobie także ;)

colorful napisał(a):

sarny centralnie, ale to nawet nie przeszkadza, wzrok jest do nich ładnie prowadzony dzięki drodze

cieszy mnie to że jednak to nie przeszkadza ;)

30, bardzo ładny widok, i nawet mi znany, chyba podobne miejsce jest niedaleko mojej miejscowości ;)

możliwe że podobne, wcale nie mówię że nie, ale chyba jednak to nie to samo miejsce (do Kartuz mam 300km ;) )

Na wiewióra niestety zabrakło mi trochę ogniskowej :( a stała (wiewiórka) tak z dobre 10 min i obserwowała mnie a ja ją, tylko że takie było zagęszczenie gałęzi że ciężko było dobrze podejść :?

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

taj jakoś jesiennie, szału nie ma ale zawsze coś ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

i dwa krajobrazy zrobione z tego samego miejsca tylko ja się odwróciłem :D

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

kot nijaki, kwiatki byłyby w porządku, tylko światło nieładne. widoczki - za dużo elementów w kadrze...

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

colorful napisał(a):

kot nijaki, kwiatki byłyby w porządku, tylko światło nieładne. widoczki - za dużo elementów w kadrze...

Witaj colorful, kwiatki były robione o h 18 z lampą wbudowaną i z tąd takie światło, które może się nie podobać, no i niestety nie zawsze wszystko musi być oh i ah ;)

Pozdrowionka :)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

po bardzo dłuuugiej nieobecności coś tam wyskrobałem to i wstawiam ;)

szału nie ma, ale :slight_smile:

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

jedyny błysk na niebie który wogóle wyszedł i który było widać z pomiędzy blokowiska :?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

31 - balans bieli do poprawy, bo jakoś tak niebiesko wyszło
32 - jak dla mnie zbyt mała GO. Mój wzrok długo szukał, który z kwiatków jest ostry
33 - obrócone o 90* w lewo wygląda dla mnie, znacznie lepie :thumbsup:
34 i 35 -przeszkadzają mi badyle oraz zbyt ciemny dół (na 34). Przydałaby się szara połówka lub gradient w RAWie :nauseated_face:
36-37-38 - bez obrazy, jak dla mnie to fotki do prywatnego albumu ("rodzinnego")
39 - nie lubię tak uchwyconych fajerwerków, bo czas jest na tyle długi,że nie zamroził wybuchu i na tyle krótki, że nie rozmył ładnie opadających świetlnych ramion :rolling_eyes:

Arturro10
Użytkownik

Witam ;)

31. jakoś nie zwróciłem na to uwagi wcześniej, ale teraz już widzę że niebieskawo ;)
32. w ogóle wyszło dziwnie z ostrością na tym zdjęciu bo łodyga ostra, płatki a środek w GO (kwiatek z lewej) a kwiatek z prawej i u góry środek ostry a płatki w GO, chyba tak złapało w jednej płaszczyźnie :?
33. w pionie?? nie pomyślałem o tym
34. gdybym wyszedł przed te badyle (śliwki) to było by tylko łyse pole i nic więcej, a wywoływałem z RAWa i chyba zapomniałem o rozjaśnieniu ciemnych partii tak jak zrobiłem to w 35, połówki brak :( a z tego co pamiętam to robiłem to fischem to i tak bym filtra nie zamocował :?
36, 37, 38 nie obraziłem się :thumbsup:
39. mi też ale to jedyny uchwycony wybuch z pomiędzy bloków dlatego nie wstawiam więcej ;)

Dzięki za wizytę i przydatne wskazówki na przyszłość :thumbsup:

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

coś z wykopalisk (z braku czasu na nowości)