Podziel się wrażeniami!
A330 mam od dwóch tygodni i jest to moja pierwsza lustrzanka i pierwsze fotki z niej.
EPKK czyli Kraków-Balice, liczę na waszą krytykę
Nawet jak na spotterskie strzały to kadry za ciasne.
Zdecydowanie za mało przed i za samolotem.
Jeżeli nie chcesz się "zabijać" za spotterskimi kadrami to pokombinuj trochę, samolot wcale nie musi być na środku i zajmować 95% długości kadru.
zdjęcia robione typowo pod galerie skrzydła i jp, niestety przy tych klasycznych kadrach nie przyjmą nic innego jak takie okrojone.
tompac napisał(a):
Nawet jak na spotterskie strzały to kadry za ciasne.
Zdecydowanie za mało przed i za samolotem.
Jeżeli nie chcesz się "zabijać" za spotterskimi kadrami to pokombinuj trochę, samolot wcale nie musi być na środku i zajmować 95% długości kadru.
Zdjęcia faktycznie ciasne, ale w moich oczach ich to nie dyskredytuje (z tym że ja się mało znam ). Dodatkowo skoro takie są wymagania jakiegoś tam portalu i wiesz o tym że je sporo okroiłeś, to ja Cię rozgrzeszam Pamiętaj. Zawsze przy " sportowych " zdjęciach, żużel, rajd itd. a nawet samolotu więcej miejsca z przodu, a mniej z tyłu.
Pamiętaj. Zawsze przy " sportowych " zdjęciach, żużel, rajd itd. a nawet samolotu więcej miejsca z przodu, a mniej z tyłu.
skoro ciasne może miało tak być...
3 fajna podoba mi się
Do katalogu samolotów - jak najbardziej, jako zdjęcia samolotów - nie podobają mi się. Właśnie z uwagi na ową ciasnotę.
Dodatkowo skoro takie są wymagania jakiegoś tam portalu i wiesz o tym że je sporo okroiłeś, to ja Cię rozgrzeszam :smileymrgreen:,
bo początek zapowiada się obiecująco
Chodziło mi oto, że także w żużlu jak i w lotnictwie powinno się zostawiać z przodu więcej miejsca, a z tyłu mniej