Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich Oto moje pierwsze fotki popelnione lustrzanka. Posiadam ja od kilku dni, po zamianie z kompakta. Co moglem zrobić lepiej? Podpowiedzcie... 2009_11100294.JPG
colorful napisał(a):
jak dla mnie wszystkie znad Atlantyku są za ciemne...
Bertone napisał(a):
colorful napisał(a):
Zgadzam się z kolorową
Chętnie pogrzebałbym w tych pikselach ale jest ich za mało na fotkach. pięćdziesiąt kilka kilobajtów to za mało. Wklejaj fotki zbliżone do 240kb a będzie lepiej. Poza tym suwaki nawet te gratisowe wiele zdziałają. Gdzie robiłeś te zdjęcia dokładniej?
No niestety faktycznie za małe te zdjęcia, żeby przy nich manipulować... Próbowałem podejść do tematu ale powyłaziły jakieś paskudztwa i przerwałem na takim etapie:
jpg.11.JPG
Daj ciut więksiejsze jeśli masz - jak znam Tomka - podarujesz mu w ten sposób sporo frajdy Mi też Czasem warto spojrzeć czyimś okiem
doslav napisał(a):
Daj ciut więksiejsze jeśli masz - jak znam Tomka - podarujesz mu w ten sposób sporo frajdy Mi też Czasem warto spojrzeć czyimś okiem
Tomek69N napisał(a):
doslav napisał(a):
Właśnie
Tomek69N napisał(a):
Gdzie robiłeś te zdjęcia dokładniej?
colorful napisał(a):
Nadal na tych poprzednich widać tylko szum morza (i nie tylko) i piksele. Mógłbyś udostępnić plik z exif? Jaki masz aparat? W czym to obrabiasz, że tak ścina jakość?
edit: przeczytałem własnie Twoją "stopkę" i już połowę wiem
Kurcze, właśnie czegoś mi brakowało w galeriach, są góry, kwiatki, owady....no i w końcu jest potęga i szum morskich fal