Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich Oto moje pierwsze fotki popelnione lustrzanka. Posiadam ja od kilku dni, po zamianie z kompakta. Co moglem zrobić lepiej? Podpowiedzcie... 2009_11100294.JPG
Ostatnia szóstka zdjęć - z ciekawością obejrzałem
Pozdrawiam
Bertone napisał(a):
Ostatnia szóstka zdjęć - z ciekawością obejrzałem
Pozdrawiam
Ciekawie na pewno musi wyglądać na żywca.
Nasze gimnazjum było swego czasu "ozdobione" graffiti malowanym przez uczniów teraz ocieplili i zamalowali...
Ciekawie na pewno musi wyglądać na żywca.
Nasze gimnazjum było swego czasu "ozdobione" graffiti malowanym przez uczniów teraz ocieplili i zamalowali...
Graffiti- urlopowe. Czy mogę na pozostać w urlopowych?
Pewnego popołudnia wybraliśmy się na górkę obok plaży popatrzeć na zachód słońca.
71-przyjemna,szkoda ze palemka nie jest ciut jasniejsza
72-fajne ,ale wystemplował bym te czerwone plamki powstałe przez sloneczko
73-podobnie jak przy palemce
ale to moje amatorskie zdanie
Głowę bym dał, że pod fotkami z graffiti coś naskrobałem
No i byłoby po głowie...
Sztuka, sztuka... Tyle, że fajnie jest jeśli artysta powstrzyma się od tworzenia tam gdzie go ewidentnie nie chcą
No i gdybyś spotkał tego artystę kiedyś - zwróć mu proszę uwagę, że z tą biedronką to jednak przesadził... No za ciemna jest!
Wszystkim komentującym wielkie dzięki za pozostawione wpisy. Chciałbym także wszystkim forumowiczom i ich rodzinom życzyć zdrowych, spokojnych Świąt Wielkiejnocy.
Wczoraj w nocy postanowiłem zrobić zdjęcie gwiazd. (Wielki Wóz) Nie jest najlepsze, bo na czyściutkim niebie pojawiła się chmura i trochę popsuła efekt. Odbiło się światło lamp ulicznych w niej. Tak mi się wydaje, że tak się stało.
Zabawa z odwróconym obiektywem- makro
Piotrek napisał(a):
Zabawa z odwróconym obiektywem- makro