anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Takie... moje

Piotrek------
Początkujący

Takie... moje

Witam wszystkich :c10 Oto moje pierwsze fotki popelnione lustrzanka. Posiadam ja od kilku dni, po zamianie z kompakta. Co moglem zrobić lepiej? Podpowiedzcie... :c32009_11100294.JPG

124 ODPOW. 124
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Ostatnia szóstka zdjęć - z ciekawością obejrzałem :D
Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Piotrek------
Początkujący

Bertone napisał(a):

Ostatnia szóstka zdjęć - z ciekawością obejrzałem :D
Pozdrawiam

BertoneDziękuję.
Włócząc się z aparatem znalazłem uliczkę z Graffiti. Wg mnie przez duże "G". Jak nie podoba mi się mazanie po ścianach, to tu ktoś wykorzystał skałę przy ulicy.Jej szczeliny, rysy i otwory. Więc nie szpeci, a może i zdobi? Co o tym sądzicie? Czy graffiti można zaliczyć jako sztukę?

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Ciekawie na pewno musi wyglądać na żywca.
Nasze gimnazjum było swego czasu "ozdobione" graffiti malowanym przez uczniów :nauseated_face: teraz ocieplili i zamalowali...

Piotrek------
Początkujący

Ciekawie na pewno musi wyglądać na żywca.
Nasze gimnazjum było swego czasu "ozdobione" graffiti malowanym przez uczniów :nauseated_face: teraz ocieplili i zamalowali...

:c37 Nie na długo.. :P

Nie chciałbym zanudzać tym samym tematem, ale chciałbym pokazać jeszcze te dwa.

Piotrek------
Początkujący

Graffiti- urlopowe. Czy mogę na pozostać w urlopowych?
Pewnego popołudnia wybraliśmy się na górkę obok plaży popatrzeć na zachód słońca.

pablo_duch
Początkujący

71-przyjemna,szkoda ze palemka nie jest ciut jasniejsza
72-fajne ,ale wystemplował bym te czerwone plamki powstałe przez sloneczko
73-podobnie jak przy palemce
ale to moje amatorskie zdanie :c10

doslav.
Poszukiwacz

Głowę bym dał, że pod fotkami z graffiti coś naskrobałem :c7
No i byłoby po głowie...
:nauseated_face:

Sztuka, sztuka... Tyle, że fajnie jest jeśli artysta powstrzyma się od tworzenia tam gdzie go ewidentnie nie chcą ;)
No i gdybyś spotkał tego artystę kiedyś - zwróć mu proszę uwagę, że z tą biedronką to jednak przesadził... No za ciemna jest!
:thumbsup: :D

Piotrek------
Początkujący

Wszystkim komentującym wielkie dzięki :c22 za pozostawione wpisy. Chciałbym także wszystkim forumowiczom i ich rodzinom życzyć zdrowych, spokojnych Świąt Wielkiejnocy.

Wczoraj w nocy postanowiłem zrobić zdjęcie gwiazd. (Wielki Wóz) Nie jest najlepsze, bo na czyściutkim niebie pojawiła się chmura i trochę popsuła efekt. Odbiło się światło lamp ulicznych w niej. Tak mi się wydaje, że tak się stało.

Piotrek------
Początkujący

Zabawa z odwróconym obiektywem- makro

Bertone.
Poszukiwacz

Piotrek napisał(a):

Zabawa z odwróconym obiektywem- makro

Zabawa zabawą ... ale mogłoby być jaśniej :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________