anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Witam po raz pierwszy... .:Portrety:.

nowakor1
Początkujący

Witam po raz pierwszy... .:Portrety:.

Jestem tu na forum już jakiś czas, ale nigdy nie chwaliłem się i nie wystawiałem tu swoich fotek, specjalizuję się raczej w portretach, dzisiaj się przemogłem, postanowiłem, że dodam parę zdjęć mojego autorstwa...
oglądajcie, oceniajcie, krytykujcie, doradzajcie... człowiek uczy się całe życie...

25 ODPOW. 25
nowakor1
Początkujący

a kto powiedział, że zdjęcia mają być konsekwentne, albo jednakowe, trzeba trochę poeksperymentować, przynajmniej ja tak uważam...

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

OK, jak uważasz...

Moim zdaniem nie masz póki co czego bronić. :c63

nowakor1
Początkujący

ale ja niczego nie bronię, a rozmawiać lubię, i każdą radę czy pomoc przyjmę...

artkoz8
Początkujący

5 zdecydowanie na tak
7 ujdzie
8 nie podoba mi się, z tym kadrem jest coś nie tak
11 nawet całkiem ciekaw, tylko ta winieta mi nie pasuje i chyba zbyt ciemno
12 nie podoba mi się, kadr całkiem w porządku, ale lepiej wyglądało by bez tego żółtego mlecza (całe B&W)

Brakuje mi w tych portretach oddania dziecięcej radości, ciekawości świata, emocji (wyjątkiem jest 5). Jest to tylko moje amatorskie zdanie, będę śledził galerię.

Życzę owocnej zabawy z fotografią. Pozdrawiam.

nowakor1
Początkujący

no i to jest konkretna opinia...
dzięki, postaram się poprawić, z tymi ramkami macie rację nie za bardzo pasują... 😕

profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

nowakor1 napisał(a):

Dzięki za oceny, a co do obrabiania to chyba nikomu to nie szkodzi, większość fotek, którymi się tak zachwycamy codziennie oglądając je w gazetach, na bilbordach i plakatach są obrabiane, więc nie widzę problemu... ale odpowiadając na pytanie chcę pokazać i fotki i to jak je obrabiam następnie mam nadzieję na oceny jak również rady i podpowiedzi...

No ja akurat nie zachwycam się. Lubię prostą (czytaj: zwykłą) fotografię. Choć pewnie dlatego nie będę kimś.

Podoba mi się Twoje podejście. Zabawa fotografiami.

BZ