Podziel się wrażeniami!
Moje pierwsze fotki moim nowym NEX'EM
wolak napisał(a):
No w 4 starałem się z tym trójpodziałem
Też wole jak ma rozpuszczone włosy
Zgadzam się co do fotek z zaskoczenia
A przy okazji chciałbym pozdrowić samą księżniczkę i jej dziadków
Podobno zaglądacie na te forum
PS.Dziadek księżniczki też lubi robić zdjęcia
4 - jak dla mnie zbyt dużo niczemu nie sprzyjającej przestrzeni w kadrze, jak już tak to może kwadrat?;>
5 - za ostre światło mam zrazę do cieni na twarzy + modelinka strasznie zmarszczyła brwi przez ten duży kontrast. jak już pisali, centralnie - nie jest dobrze.
Parę fotek ze ślubu
jako, że wybrałem ich trochę to wstawiam w albumie na google
PS. na jednej baterii zrobiłem ponad 1000 zdjęć i trochę filmów także w instrukcji SONY oszukuję bo jest napisane, że około 300-400 na jednej baterii
ALBUM
Chyba łatwiej byłoby powiedzieć które są w miarę ok, niż komentować wszystkie, ale dobrze...
1: Zgubiłeś ostrość.
2: Mi się podoba
3: Ok
4: Nie podoba mi się :smileytwisted:
5: Cóż. Nk-focia, chociaż niektóre naprawdę fajnie tak wyglądają
6: Chyba najlepsze zdjęcie z całej kolekcji
7: Byłoby super... ale, powinieneś skupić główną uwagę na Asi (wrzucam fote, jak ja bym to widział), te drzwi cholernie rozpraszają uwagę...
8: Brak ostrości.
9: W miarę.
10: Ciekawe.
11:
12:
13: Co to tam było, że takie światło Ci wyszło!?
14: Ta laska, ma strasznie oświetloną twarz, ale sam motyw fajny.
15: Fajny pomysł, z wykonaniem średnio
16: Podoba się
17: To tak specjalnie do góry nogami?
18:
19: Czegoś mi tutaj brakuje, nie wiem czego.
20: Fajne
21: Domek rozprasza uwagę. Jak robisz portrety, zastanawiaj się również nad tłem, jak będzie kijowe to masz po portrecie.
22: Tło i brak ciekawego światła. Pozdrowienia dla "księżniczki"
Szczerze mówiąc, liczyłem na lepsze , ale tragedii nie ma
To cieszę się bardzo, że większość się podoba
Co do ostrości i światła
Organizacji było tyle co nic wszystko szybko szybko bo było lekkie opóźnienie bo samochód Pana młodego - eskalibur w drodze z W-wy do Łukowa się popsuł
A ostrości to tak - w Kościele ksiądz miał fantazje chyba i zrobił żółte oświetlenie krzyża takie jak kiedyś w samochodach było i bardzo ciężko było zrobić w miarę naturalnie.
A na sali weselnej puszczali to czego nienawidzę - Sztuczny dym ;/ i nie dało się zrobić ładnego zdjęcia - wybrałem najładniejsze
Jako, że to dopiero moje początki to jeszcze nie byłem pewny miejsc w jakich mogę stać itp. no i trochę się też wstydziłem
wolak napisał(a):
Jako, że to dopiero moje początki to jeszcze nie byłem pewny miejsc w jakich mogę stać itp. no i trochę się też wstydziłem
A gdzie jest coś o tych plenerach na forum bo nigdzie nie widziałem a z chęcią na pewno bym pojechał z księżniczką
Chodziło mi raczej tutaj o taki plenerek który byś sobie zrobił we własnym zakresie.
Ale dobrze Ci Michał linka podał