Podziel się wrażeniami!
Mimo lekkich obiekcji czy tu się wpasuję z moimi zdjęciami postanowiłem spróbować.
Moja seria Machiny. Jest spora, i ciekawe czy się spodoba.
Dzięki jeszcze raz za opinie. Na razie dam spokój maszynom. Ale wracać do nich będę co jakiś czas.
Trochę czasu trwało nim z aparatem wyszedłem na ulicę miasta. Polubiłem to nawet. Powstały dzięki temu dwa projekty. Jeden to "Miasto bez makijażu", drugi "Historia jednego kontenera" oraz fotoreportaż z pożaru. Miasto... jest teraz projektem ciągłym z różnymi przerwami, Historię już zakończyłem. Jest to projekt na którego opinii mi zależy może dlatego zacznę od niego.
historia w dużym skrócie ale trudno tak tu na forum wszystkie zdjęcia zamieszczać. Zainteresowanym podam namiar gdzie w całości można pooglądać te zdjęcia.
Jak dla mnie to seria zdjęć ciężkiego sprzętu pod każdym względem jest bobowa.
Czekam na więcej takich klimatów.
wracać do sprzętu będę jeszcze 3 z historii. Nie wiem czy takie historie Wam odpowiadają?
Jedno tylko pytanie: masz zgodę na prezentację wizerunku od tych osób? Polecam lekturę tego wątku: tutaj
Ps. Nie czepiam się lecz ostrzegam, ucz się na moich błędach...
No ciekawa kwestia. Ale czy fotografując rynek we Wrocławiu o 12 w południe muszę mieć zgodę tych wszystkich osób które akurat weszły między obiektyw a mcdonalda ?
W podanym wyżej linku jest wątek. Znajdziesz tam pod koniec wyjaśnienie prawnika w tej sprawie.
Wiem wiem. Ale trzeba podjeść do tego jak Bill Gates. Wszyscy go oskarżają a on robi swoje. Nie bardzo lubię amerykanów ale ich system sądowniczy jest naprawdę ciekawy - czego nie można powiedzieć o naszym.
no i zamiast choć słówko o zdjęciach to o prawach do wizerunku wywołałem.
A niech tam. To zmieniam temat. Machiny były takim pierwszym pomysłem za którym poszły kolejne.
a także takie już nieco jakby zapomniane przynajmniej przez niektórych...