anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Yamada - galeria?

yamada
Początkujący

Yamada - galeria?

Mimo lekkich obiekcji czy tu się wpasuję z moimi zdjęciami postanowiłem spróbować.

Moja seria Machiny. Jest spora, i ciekawe czy się spodoba.

35 ODPOW. 35
yamada
Początkujący

Dzięki jeszcze raz za opinie. Na razie dam spokój maszynom. Ale wracać do nich będę co jakiś czas.

Trochę czasu trwało nim z aparatem wyszedłem na ulicę miasta. Polubiłem to nawet. Powstały dzięki temu dwa projekty. Jeden to "Miasto bez makijażu", drugi "Historia jednego kontenera" oraz fotoreportaż z pożaru. Miasto... jest teraz projektem ciągłym z różnymi przerwami, Historię już zakończyłem. Jest to projekt na którego opinii mi zależy może dlatego zacznę od niego.

yamada
Początkujący

historia w dużym skrócie ale trudno tak tu na forum wszystkie zdjęcia zamieszczać. Zainteresowanym podam namiar gdzie w całości można pooglądać te zdjęcia.

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Jak dla mnie to seria zdjęć ciężkiego sprzętu pod każdym względem jest bobowa. :c4
Czekam na więcej takich klimatów. :c10

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
yamada
Początkujący

wracać do sprzętu będę jeszcze 3 z historii. Nie wiem czy takie historie Wam odpowiadają?

Creatoor
Początkujący

Jedno tylko pytanie: masz zgodę na prezentację wizerunku od tych osób? Polecam lekturę tego wątku: tutaj

Ps. Nie czepiam się lecz ostrzegam, ucz się na moich błędach...

oldguest
Początkujący

No ciekawa kwestia. Ale czy fotografując rynek we Wrocławiu o 12 w południe muszę mieć zgodę tych wszystkich osób które akurat weszły między obiektyw a mcdonalda ?

Creatoor
Początkujący

W podanym wyżej linku jest wątek. Znajdziesz tam pod koniec wyjaśnienie prawnika w tej sprawie.

oldguest
Początkujący

Wiem wiem. Ale trzeba podjeść do tego jak Bill Gates. Wszyscy go oskarżają a on robi swoje. Nie bardzo lubię amerykanów ale ich system sądowniczy jest naprawdę ciekawy - czego nie można powiedzieć o naszym.

yamada
Początkujący

no i zamiast choć słówko o zdjęciach to o prawach do wizerunku wywołałem.
A niech tam. To zmieniam temat. Machiny były takim pierwszym pomysłem za którym poszły kolejne.

yamada
Początkujący

a także takie już nieco jakby zapomniane przynajmniej przez niektórych...