Podziel się wrażeniami!
Witam, oto próbka moich zdjęć. Były one robione już dawno, bo kiedyś się tym interesowałam, chciałam teraz do tego powrócić i ciekawi mnie czy w ogóle warto. Proszę o porady i rzetelną ocenę
Pozdrawiam serdecznie!
6-ka całkiem niezła. Mankamentem jest wypalone tło z lewej, choć w tym ujęciu działa to na korzyść.
7-ka bałagan
8-ka ciepła i sympatyczna choć można to było chyba trochę inaczej skadrować
Creatoor napisał(a):
7-ka bałagan
Bałagan w kadrze. Barwy i przedmioty zlewają się tworząc kolorową plamę, szczególnie u dołu. Gdybyś nie napisała, że chodzi o sklepik, to bym się nie domyślił .
To najlepszy dowód na to, że ujęcie powinno być inaczej zrobione. Najważniejsze, że masz zapał i szukasz okazji do zdjęć a nie pstrykasz bezmyślnie. Na razie żabcia jest Twoim faworytem. Kum...
fajne foty
bałagan tureckiego wiejskiego sklepiku
No za niedługo może będę się miała czym pochwalić, bo dziś kupiłam sobie moją pierwszą lustrzankę
Pozdrawiam
Tylko pogratulować. Życzę wspaniałej przygody z DSLR http://www.sarnowo.nazwa.pl/emotki/1/_aparat.gif i czekam na pierwsze efekty (w postaci pytań )
gratuluje. pochwal się jaką
Kupiłam Sony Alpha 200, kierowałam się głównie okazyjną ceną, ale mam nadzieję, że będę z niej zadowolona Już po dwóch dniach "cykania" stwierdziłam, że nie ma jednak co porównywać z kompaktami Na razie się z nią powoli zapoznaję, co i jak Na szczęście moja poprzednia Sonówka miała na tyle rozbudowane możliwości (tryby A, S i M), że nie mam większych problemów. Także jak mówię, jak tylko coś mi się uda sfocić ciekawego to się pochwalę
Gratuje zakupu. Życzę wielu udanych strzałów nowym nabytkiem. Ja też planuje zamienić kompakt na A300 lub 350 ale dopiero na jesieni, bo teraz mam inne wydatki