Podziel się wrażeniami!
Ponoć tu mogą pokazywać swoje prace innosystemowcy 😜 Ja mam Canona i analogową minoltę. Niektórzy mnie znają, a innych witam ponownie na tym forum
No to zacznę od ostatniej sesji.
Strachy na Lachy - Grabaż
miło sie
Kadr jest moim zdaniem taki sobie, ale bardziej chodziło o sytuację
gustaff napisał(a):
Kadr jest moim zdaniem taki sobie, ale bardziej chodziło o sytuację
Zgadzam się z Tomkiem, że wspomniani "turyści" prędzej pomyślą iż zrobili to ich pijani poprzednicy niż się zbulwersują. Pewnie jeszcze potraktują to jako atrakcję i coś dopiszą. Na takie osoby zemstą taternika powinny być pochowane wnyki i wilcze doły...Innymi słowy na głupotę ludzką nie ma rady.
Tekst się miło czytało a zdjęcie mi się bardzo podoba.
Historia pewnej fotografii - odcinek 6
Fotografia to światło jak mawiał ktoś tam, gdzieś tam, kiedyś tam. To będzie krótki odcinek gdyż chciał bym tylko powiedzieć, że na światło warto czasem zapolować, co też uczyniłem przy tej focie. Światło jest tu kluczem do zdjęcia.
Dobre światło. Dobry kadr. Jak nie na tej planecie Zauważyłem, że lubisz niską perspektywę i dobrze ją wykorzystujesz
rewelacyjne czy tu też zastosowałeś ten obiektyw tiltshift?
Foty bronią się same i mógłbyś wstawiać jak leci ale z historią sympatycznie się ogląda...
Nic tu mądrego nie nasmaruję ale wpadał będę regularnie
Dzięki wszystkim za odwiedziny i słowo pisane
Alcazar - odpowiadam - 70-200/2,8.
TS-E w ślubniakach wykorzystuję rzadko.
Przyglądałem się od samego początku ale tak jakoś siedziałem cicho. Wczoraj pozwoliłem sobie zajrzeć na stronkę i jestem pod ogromnym wrażeniem kilku zdjęć.
Super pomysł z historiami propos zdjęć
p.s. pozdrawiam Piłę