anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gustaff Foty różne ;)

oldguest
Początkujący

Gustaff Foty różne ;)

Ponoć tu mogą pokazywać swoje prace innosystemowcy 😜 Ja mam Canona i analogową minoltę. Niektórzy mnie znają, a innych witam ponownie na tym forum ;)

No to zacznę od ostatniej sesji.

Strachy na Lachy - Grabaż :)

157 ODPOW. 157
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

miło sie :c44

oldguest
Początkujący

Kadr jest moim zdaniem taki sobie, ale bardziej chodziło o sytuację ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

gustaff napisał(a):

Kadr jest moim zdaniem taki sobie, ale bardziej chodziło o sytuację ;)

Skoro tak piszesz to tak jest. Mogłeś poprosić jupitera co by poświecił deko bardziej w prawo i do góry ;) Osobiście nie popieram wypisywania wulgaryzmów w takim miejscu, nawet takich nietrwałych na ośnieżonym MOku. Każdy ma prawo wyrazić swoje poglądy w jaki sposób chce ale to przesłanie, jak pisałem wcześniej, raczej nie trafiło w adresata.

rabarbar-----
Początkujący

Zgadzam się z Tomkiem, że wspomniani "turyści" prędzej pomyślą iż zrobili to ich pijani poprzednicy niż się zbulwersują. Pewnie jeszcze potraktują to jako atrakcję i coś dopiszą. Na takie osoby zemstą taternika powinny być pochowane wnyki i wilcze doły...Innymi słowy na głupotę ludzką nie ma rady.

Tekst się miło czytało a zdjęcie mi się bardzo podoba.

oldguest
Początkujący

Historia pewnej fotografii - odcinek 6

Fotografia to światło jak mawiał ktoś tam, gdzieś tam, kiedyś tam. To będzie krótki odcinek gdyż chciał bym tylko powiedzieć, że na światło warto czasem zapolować, co też uczyniłem przy tej focie. Światło jest tu kluczem do zdjęcia.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Dobre światło. Dobry kadr. Jak nie na tej planecie ;) Zauważyłem, że lubisz niską perspektywę i dobrze ją wykorzystujesz :thumbsup:

alcazarc
Początkujący

rewelacyjne czy tu też zastosowałeś ten obiektyw tiltshift?

doslav.
Poszukiwacz

Foty bronią się same i mógłbyś wstawiać jak leci ale z historią sympatycznie się ogląda...
Nic tu mądrego nie nasmaruję ale wpadał będę regularnie ;)

oldguest
Początkujący

Dzięki wszystkim za odwiedziny i słowo pisane ;)

Alcazar - odpowiadam - 70-200/2,8.

TS-E w ślubniakach wykorzystuję rzadko.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Przyglądałem się od samego początku ale tak jakoś siedziałem cicho. Wczoraj pozwoliłem sobie zajrzeć na stronkę i jestem pod ogromnym wrażeniem kilku zdjęć.
Super pomysł z historiami propos zdjęć :thumbsup:
p.s. pozdrawiam Piłę :c20