anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gustaff Foty różne ;)

oldguest
Początkujący

Gustaff Foty różne ;)

Ponoć tu mogą pokazywać swoje prace innosystemowcy 😜 Ja mam Canona i analogową minoltę. Niektórzy mnie znają, a innych witam ponownie na tym forum ;)

No to zacznę od ostatniej sesji.

Strachy na Lachy - Grabaż :)

157 ODPOW. 157
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

Moj znajomy tez podobne fotki robil-wykorzystal wieczór ,swiatlo miasta jak napisales i mega to wyszło-twoje bardzo mi sie podoba :thumbsup:

doslav.
Poszukiwacz

Moim zdaniem, z rozsądkiem należy wręcz walczyć czasem! W fotografii również...

Pozostaję z zachwytem...
:thumbsup: :D

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Ta niska perspektywa jest zdaje się Twoją wizytówką :c20 . Światło nocy jak najbardziej doceniam, również w warunkach teoretycznie nieciekawych lecz nie potrafię wykorzystać go tak jak Ty. Szacun :)

oldguest
Początkujący

Historia pewniej fotografii - Odcinek 9

Tę fotografię zapamiętam z kilku powodów. Pierwszy to taki, że w ten dzień fociłem dwie sesje ślubne. Pierwszą rano, a drugą pod wieczór. Drugi powód to taki, że młodzi przyjechali właściwie gdy światła już nie było. Chmury były gęste i wydawało się, że nic sensownego z tej sesji już nie będzie. Gdy dojechaliśmy na parking, przebierali się w mega pośpiechu. Ja poganiałem ich, a na plażę niemal wbiegliśmy :D Cała sesja trwała 15 minut bo na tyle starczyło jako takiego światła, które nagle wyszło między chmurami a morzem :D Warunki były świetne i wyglądało to tak, jak byśmy mieli przyjechać właśnie w tej chwili :) Zdjęcie poniżej powstało dzięki uprzejmości 15/2,8 oraz ciekawej pogody.

alcazarc
Początkujący

o nie byłoby za dobrze :)

ww1 - nie czuje tego klimatu :(

za to to

ww25 - rewelacja - zastosowanie obiektywu , kreacja , kadr , klimat , kolory :thumbsup: zresztą co tu smarzyć - za to Ciebie podziwiam :c2

Bertone.
Poszukiwacz

Odcinek 9 - :shock: :c4
Uwielbiam Twój serial :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Aniqa.
Poszukiwacz

Witam
Piszę tu po raz pierwszy choć zaglądam regularnie,bo nie sposób nie zauważyć tej interesującej galerii z jakże pięknymi zdjęciami,których opisy są fantastycznym dopełnieniem całości :thumbsup:

pablo_duch
Początkujący

ww25-takie foteczki slubniakowe sa genialne,teraz fotografowie coraz wiecej kombinuja i maja wiecej odwagi w kreowaniu sesji-no i tez Małżonkowie daja pomysly...

Genialnie tu jest i czekam z niecierpliwoscia :c42 na next picture

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Sławku, przyjemnie się czyta Twoje opowieści, do tego okraszone takimi perełkami, jak ta ostatnia, (choć innym też nic nie brakuje) :c22
Naprawdę cieszę się, że jesteś tu z nami :D

------------------------------
fotoamator
oldguest
Początkujący

Historia pewniej fotografii - Odcinek 10

Dzisiejszy odcinek powstał dzięki mojemu zamiłowaniu do motoryzacji. W roku 95 kiedy to stałem się właścicielem pierwszego mojego auta (Ford Sierra) nie potrafiłem fotografować i właściwie mam z tego okresu jakieś przypadkowe zdjęcia z autem gdzieś tam w tle. Późniejsze dwa samochody miałem obfocone podobnie, czyli nijak :) Dopiero kolejne auto doczekało się jako takich zdjęć i wtedy też postanowiłem focić każdy swój samochód w sposób ciekawszy niż tylko jakiś tam pstryk :) Poprzednie moje auto doczekało się więc zdjęć które mogę bez zażenowania oglądać i dziś. Obecny samochodzik czekał pół roku aż się zbiorę i obfocę go :tongue_winking: Zdjęcie powstało dzięki uprzejmości pogody, obiektywu za 300 zł oraz kałuży :)

Oto efekt