Podziel się wrażeniami!
Witajcie. Zakładam temat który jest już na forum ale robię to świadomie. Chodzi o dyfuzor do lampy wbudowanej do 200. Przeglądając forum dużo było linków podanych przez użytkowników ale już nie działały. Więc bardzo proszę zwłaszcza tych którzy korzystali bądz korzystają z konkretnego dyfuzora aby dali jakieś namiary link itp. Pozdrawiam
paderewa napisał(a):
Witajcie. Zakładam temat który jest już na forum ale robię to świadomie. Chodzi o dyfuzor do lampy wbudowanej do 200. Przeglądając forum dużo było linków podanych przez użytkowników ale już nie działały. Więc bardzo proszę zwłaszcza tych którzy korzystali bądz korzystają z konkretnego dyfuzora aby dali jakieś namiary link itp. Pozdrawiam
Znam temat pudełka. Ale chcę kupic dyfuzor. Taki wygląda trochę bardziej profesjonalnie. Więc proszę o konkrety.
paderewa napisał(a):
Ale chcę kupic dyfuzor. Taki wygląda trochę bardziej profesjonalnie.
Dzięki wielkie kolego. Jeszcze zapytam czy takiego używałeś bądz wiesz że jest ok czy po prostu wszedłeś a allegro i pierwszy lepszy mi zapodałeś.
mój kolega miał coś takiego na canonie działa tak jak pudełko po kliszy innych dyfuzorów w łapkach nie miałem nawet nie wiem czy jakieś inne są dostępne
Ok dzięki. Pozdro
na Twoim miejscu zrobiłbym sobie dyfuzor homemade jak będziesz zainteresowany to pisz pośle co i jak
I takie coś http://allegro.pl/dyfuzor-softbox-do-sony-a100-a200-a300-a450-a700-i1227144657.html. Od razu uprzedzam, że nie używałem.
pzdr
paderewa napisał(a):
Dzięki wielkie kolego. Jeszcze zapytam czy takiego używałeś bądz wiesz że jest ok czy po prostu wszedłeś a allegro i pierwszy lepszy mi zapodałeś.