anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Po aktualizacji nie działa ipla, tvn player, itp... Kdl 50w755c

RevoltecSiR
Poszukiwacz

Po aktualizacji nie działa ipla, tvn player, itp... Kdl 50w755c

Witam, mam taki problem po najnowszej aktualizacji z 8 grudnia przestały sie odtwarzac filmy, seriale, itp z aplikacji ipla, tvn player i wszystkich tym podobnych. Moge normalnie wejsc w aplikacje wybrac serial ale nie da sie nic włączyc, wyrzuca błąd reklamy bądz innych rzeczy w zaleznosci od apki generalnie błąd przy uruchamianiu juz danego odcinka, zadnek reklamy wcześniej sie nie włączaja tak jak to jest normalnie, poprostu nic 😕

12 ODPOW. 12
zebra122
Poszukiwacz

Właśnie tak zrobiłam. Musiałam wszystko konfigurować od nowa począwszy od wyboru kraju i języka. Straciłam mnóstwo czasu, na darmo. Nic to nie dało.

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Telewizor z linii 2015 który pewnie nie wszedł 1stycznia ma już prawie 2lata? Tv jest na androidzie więc co za problem z apk? Ludzie piszą w różnych tematach/liniach modeli jak by nie wiedzieli co mają....

zebra122
Poszukiwacz

Jeśli chodzi o mój post, to oczywiście nie mam tego modelu, ale kdl-805, jednak mam ten sam problem. Po kolejnych aktualizacjach znikała powoli zawatość playera, ipli itd, teraz nie ma wcale polskich aplikacji, są zgraniczne, które działją, ale co z tego? P. S. Nie sposób dyskutować tylko na temat "swojego" telewizora, chodzi o problem, który, okazuje się mają także inni.