Podziel się wrażeniami!
Witam, mam taki problem po najnowszej aktualizacji z 8 grudnia przestały sie odtwarzac filmy, seriale, itp z aplikacji ipla, tvn player i wszystkich tym podobnych. Moge normalnie wejsc w aplikacje wybrac serial ale nie da sie nic włączyc, wyrzuca błąd reklamy bądz innych rzeczy w zaleznosci od apki generalnie błąd przy uruchamianiu juz danego odcinka, zadnek reklamy wcześniej sie nie włączaja tak jak to jest normalnie, poprostu nic 😕
Właśnie tak zrobiłam. Musiałam wszystko konfigurować od nowa począwszy od wyboru kraju i języka. Straciłam mnóstwo czasu, na darmo. Nic to nie dało.
Telewizor z linii 2015 który pewnie nie wszedł 1stycznia ma już prawie 2lata? Tv jest na androidzie więc co za problem z apk? Ludzie piszą w różnych tematach/liniach modeli jak by nie wiedzieli co mają....
Jeśli chodzi o mój post, to oczywiście nie mam tego modelu, ale kdl-805, jednak mam ten sam problem. Po kolejnych aktualizacjach znikała powoli zawatość playera, ipli itd, teraz nie ma wcale polskich aplikacji, są zgraniczne, które działją, ale co z tego? P. S. Nie sposób dyskutować tylko na temat "swojego" telewizora, chodzi o problem, który, okazuje się mają także inni.