Podziel się wrażeniami!
http://www.optyczne.pl/1853-nowo%C5%9B% ... odnia.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank
wszystko wygląda dość wiarygodnie zwłaszcza w kontekście poprzednich informacji o nowych aparatach sony. szkoda tylko, ze brak słowa o parametrach, ale przynajmniej zaprezentowany wyświetlacz prezentuje się atrakcyjnie.
buzz napisał(a):
No slabiutki, slabiutki ten aparat. Bez wzgledu do kogo jest adresowany. To krok w tyl.
buzz napisał(a):
No slabiutki, slabiutki ten aparat. Bez wzgledu do kogo jest adresowany. To krok w tyl.
Lajam napisał(a):
Kilka lat temu aparat z takimi parametrami i oferujący tak wysoką jakość zdjęć zapewne byłby obiektem Twoich westchnień.
Lajam napisał(a):
Strasznie dużą uwagę przywiązujesz do sprzętu i generalizujesz w oparciu tylko o własne zdanie...może warto by spróbować na wszystko z innej niż tylko własnej perspektywy?
Lajam napisał(a):
Ty w ogóle robisz jakieś zdjęcia? :smileytwisted:
Starosta napisał(a):
Pytanie czy Ty w ogóle miałeś go w ręce
buzz - taka mała rada ode mnie.
zamiast pitolić o wadach sprzętu, zajmijże się w końcu fotografią, bo ileż można czytać Twoje jęczenie?
a skoro Sony aż tak bardzo Ci nie odpowiada - zmień system i, jak wyżej - zajmij się fotografią
pozdrawiam.
Niepotrzebnie pojawia sie tutaj agresja.
Staram sie byc obiektywny. Chwale za szkla, ale body jeszcze nie jest najlepsze.
Jesli ma to byc forum wielbiace Sony, to przepraszam. Poprawiam sie: A380 choc w tescie wypadl kiepsko, to pewnie test byl klamliwie przeprowadzony, bo przeciez NASZE sprzety sa najzajefajniejsze. Tak lepiej?
buzz napisał(a):
Kazdy ma subiektywny stosunek do obiektywnej rzeczywistosci.
buzz napisał(a):
Staram sie byc obiektywny.
Lajam napisał(a):
buzz napisał(a):
Kazdy ma subiektywny stosunek do obiektywnej rzeczywistosci.
buzz napisał(a):
Staram sie byc obiektywny.
Yyy, wybacz ale się już zupełnie pogubiłem
to nie o to chodzi ze nasz sprzęt jest najlepszy, ale ile masz lat? 2? chyba więcej, więc umiesz świadomie podejmować decyzje, jak każdy (mniej lub bardziej) dorosły człowiek. ja swój sprzęt wybrałam świadomie, w pełni zdając sobie sprawę z jego wad, i wiedziałam co kupuję. to nie kwestia 'zajefajnosci' tylko tego, czy jesteś w stanie te wady zaakceptować i czy nie przeważają one dla Ciebie nad zaletami. jeżeli Sony po takim 'rachunku sumienia' nie odpowiada Twoim potrzebom - polecam rozejrzeć się za C/N czy czymkolwiek innym.
edit: jeszcze jedna myśl - sprzęt imho służy przede wszystkm do robienia zdjęć, a nie do szukania w nim wad.
Sony Alpha DSLR-A230 TEST OPTYCZNYCH
niski poziom szumów w porównaniu do innych lustrzanek wyposażonych w 10-megapikselowe matryce CCD