Podziel się wrażeniami!
Chyba pora zacząć "reklamować" możliwości jakie w dziedzinie szumów daje model A100 (i nie tylko). Od jakiegoś czasu bawię sie A100 w trybie BW i czułości ISO800 a czasami nawet 1600. Szum z tego modelu jest genialny, to jemu najbliżej do ziarna błony filmowej.
Tak więc jeśli nie masz alergii na ziarno czy szum to ZAPRASZAM
Parametry ekspozycji do wglądu w EXIFach.
Zaczynam zimą na szkielecczyźnie.
10zer napisał(a):
rozumiem, używam innego oprogramowania choć też Adobe i dlatego łatwiej mi przychodzi zrobienie tego o czym mówiłem. Zdjęcia są b. dobre ale mogą być zawsze lepsze. A może tylko mi się tak wydaje...
tompac napisał(a):
10zer to nie jest westia narzędzia a nastawienia, pewnego rodzaju niechlujstwo sprawia mi frajdę, po cholerę mam się stresować jakimiś łami
Wszystkiego Najlepszego
Tomku, świetna kartka. Tobie życzę wesołych i odlotowych Świąt Bożego Narodzenia.
Ps. Jeszcze raz dzięki za transport do Kielc.
Jest to kolejne miejsce, gdzie informuję znajomych, że zamykam w moim życiu rozdział zwany fotografią.
Z tego tytułu postanowiłem upublicznić, rzecz która rodziła sie chwilę czasu.
W załączniku tylko okładka całość do ściągnięcia pod adresem:
http://tompac.pl/dsn.pdf
Cóż, nie moja sprawa, nie mi wnikać w szczegóły, zostaje zaakceptować i uszanować twoją decyzję
Tak czy siak - praktycznie każde twoje zdjęcie mi się podobało. Jedna z niewielu galerii na tym forum do której zaglądałem regularnie, zawsze z nadzieją że jakieś latadła się pokażą. Cóż, szkoda, powodzenia
Wielka szkoda , bo Twoje zdjęcia były świetne
KubaW napisał(a):
Cóż, nie moja sprawa, nie mi wnikać w szczegóły, zostaje zaakceptować i uszanować twoją decyzję
hovany napisał(a):
KubaW napisał(a):
Tyle właśnie należałoby napisać. Pozdrawiam, życzę szczęścia i oczekuję powrotu.