anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

martha- kiczyk

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

martha- kiczyk

przyszedl czas na mnie i na moje twory ,ktore w miare zasobow czasowych staram sie produkowac :nauseated_face:
mile widziana wszelka krytyka :nauseated_face:
michaelem freemanem nie jestem
ale moze kiedys... :c34 w kazdym badz razie dobrze miec marzenia.

(z gory przepraszam za wszelkie bledy we wstawianiu zdjec ktore moga sie pojawic i ktore moga wyniknac z tego iz z komputerami to sie za bardzo nie lubimy)

zpraszam :c37

183 ODPOW. 183
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Bardzo fajnie zbudowane kadry. Szczególnie 68 :c61

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

:c22
latarenki podobają mi się

Tommygun------
Początkujący

martha napisał(a):

trebor napisał(a):

68 - tutaj też trochę za ciemno i jeszcze tych ludzi bym wysztemplekował

to mój dwumetrowy kolega ze statywem, lubi bardzo mi się w kadr wkomponować.Nie występelkuję go, gdyż moim zdaniem odzwierciedla ogrom tego miejsca, w sensie wielkość latarni i klifu 8-)

No i masz wyczucie. Zastosowałaś tzw. efekt skali, przez umieszczenie w kadrze np. osób możemy łatwiej ukazać ogrom jakichś budowli lub miejsc w przyrodzie. Też bym go pozostawił, wiele wnosi do kadru. :c4

martha napisał(a):

Tommygun napisał(a):

Na 68 ciekawiej by było zrobić to z niższego poziomu, niebo nie wnosi niczego do tego zdjęcia, dominuje nad kadrem. Klasyka zawsze w modzie - kwadrat i latarnia w mocnym punkcie, nie ma co wyważać otwartych drzwi. No i do wyprostowania.

Bardzo bym chciała zrobić to zdjęcie z innej perspektywy ale niestety przede mną był płot, a za nim kawałek nie bardzo stabilnego gruntu, a że strachliwa jestem (lęk wysokości itp :smileyredface: Dla mnie przycięte lepsze, człowiek i latarnia bardziej przyciągają wzrok i mocniej oddziałują na siebie, przez co fotka ma jeszcze więcej wyrazu, o to mi właśnie chodziło. :thumbsup:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:thumbsup: bardzo miłe dla oka nadmorskie pocztóweczki. Może niekoniecznie (jak dla mnie) z tą winietą ale kadry dobre.

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

Deviant, Lajam, Tomek69N, Brus, Tommygun
dziękuję wam bardzo za czas poświęcony :c22

Teraz czas na futrzaste kadry własne czyli catus domesticus irolus złośliwus

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

:c22
-69 to nie złośliwus a raczej romanticus :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Jeśli chodzi o mnie to najlepsze jest zdjęcie nr.70 Mimo , że kadrowane z góry to fajna głębia , delikatność i kolorki :thumbsup: :c4

69 - według mnie zbyt ciasny kadr i szkoda , że ten kwiatek nie ułożył się inaczej ( w bardzij widoczny sposób )

Powodzenia przy następnych próbach :thumbsup:
Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.pl_PL.title
tobaszc53
Początkujący

dwa pierwsze z kotków bardzo fajne i przyjemne.
Latarenki super - obie. :thumbsup:

..shprot..
profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

shprot, Bertone, Brus, dziękuje wam bardzo za opinie :c22
Brus to jest złośnica i obrażalska na dodatek-gdybyś wiedział co ona temu kwiatkowi poczyniła :c97

Kolejna próba uchwycenia chwili.Zapraszam

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Fajne, a jak wygląda kolor ?

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8