Podziel się wrażeniami!
Witam
Chciałabym poddać Waszej ocenie moje zdjęcia Mam 14 lat a fotografowaniem zajmuje się od około dwóch miesięcy więc krótko... posiadam sony 230+ obiektyw kitowy 18-55
W 9 trochę chyba ostrości brakuje, ale zdjęcie ładnie skomponowane
4 i 2 według mnie najlepsze reszta to takie sobie chociaż ta pajęczyna
Dziękuję Wam za wszystkie opinie... Mam pytanie
Rozmyślam nad tym czy by nie pójść w życiu w stronę fotografii... i myślałam nad tym, żeby się wybrać na jakieś studia fotograficzne albo coś w tym stylu... i skoro już tak poważnie o tym myślę to czy warto by zacząć iść w tym kierunku od liceum? A jeśli tak to gdzie jest jakieś liceum/technikum fotograficzne na Śląsku?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i dorzucam zdjęcie z Budapesztu
Fajna fotka, tylko szkoda że brakuje jej ostrości
przyjemne ujęcie, z tego co widzę na dole były jakieś drzewa, a szkoda, bo można by było zjechać troszkę kadrem w dół przycinając ciut nieba
poza tym j.w. troszkę straciło na ostrości no i odrobinę leci w lewo
Pozdrawiam
Dziękuję bardzo za opinie, ale może jednak wróćmy do mojego pytania Co radzicie ?
przyjemne ujęcie, z tego co widzę na dole były jakieś drzewa, a szkoda, bo można by było zjechać troszkę kadrem w dół przycinając ciut nieba
poza tym j.w. troszkę straciło na ostrości no i odrobinę leci w lewo
Pozdrawiam
moze byc aczkolwiek troche ciasniej by drzew u dołu nie bylo widac
troszkę straciło na ostrości no i odrobinę leci w lewo
Kimmi napisał(a):
Rozmyślam nad tym czy by nie pójść w życiu w stronę fotografii... i myślałam nad tym, żeby się wybrać na jakieś studia fotograficzne albo coś w tym stylu... i skoro już tak poważnie o tym myślę to czy warto by zacząć iść w tym kierunku od liceum? A jeśli tak to gdzie jest jakieś liceum/technikum fotograficzne na Śląsku?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i dorzucam zdjęcie z Budapesztu