anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

GALERIA DOROTY pierwsze próby fotografii

dolores-d5
Początkujący

GALERIA DOROTY pierwsze próby fotografii

Witam wszystkich bywalców forum zapisując się do szkoły sony mam nadzieję się czegoś nauczyć i proszę o porady w tej kwestii nie wiem czy uda mi się coś wrzucić ale spróbuję proszę o szczere opinie co można jeszcze zmienić a co dobrze zrobione. Pozdrowienia i z góry dziękuję .

37 ODPOW. 37
dolores-d5
Początkujący

Cosik maleńkie to wyszło :)

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

No fajnie byłoby troszkę większe (800 na dłuższym boku będzie w sam raz)...
Poza tym niezłym pomysłem jest numerować fotki od początku - łatwiej się później odnieść do konkretnego zdjęcia :D

Zawsze można poprawic to co już wrzucone... ;)

Creatoor
Początkujący

Witam gorąco http://klubkm.pl/forum/images/smilies/flowers.gif
Zdjęcia wyglądają apetycznie, znaczy się ślicznie :P Więc gdybyś posłuchała jak wyżej to byłoby super.
Pozdrawiam

dolores-d5
Początkujący

Już próbuję poprawić ale ciemna masa ze mnie i nigdy nie idzie nic tak łatwo zawsze pod górkę :slight_smile:

doslav.
Poszukiwacz

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/etam.gif dałaś radę malutkie wyprodukować - dasz radę i większe :D

dolores-d5
Początkujący

Ślicznie dziękuję za pomoc i szybkie odpowiedzi no próba chyba udana coś tam wyszło to wstawię jeszcze jedno a co mi szkodzi będzie z czego oceniać :D Hmmmm mam jeszcze problem z ustawianiem co do rozmiarów zdjęć w aparacie nie wiem co i jak dla mnie czarna magia rzuciłam się na taki aparat a nie wiem jak się nim posługiwać robię na automacie bo nic więcej jak na razie nie potrafię a szkoda :cry:

dolores-d5
Początkujący

Creatoor napisał(a):

Witam gorąco http://klubkm.pl/forum/images/smilies/flowers.gif
Zdjęcia wyglądają apetycznie, znaczy się ślicznie :P Więc gdybyś posłuchała jak wyżej to byłoby super.
Pozdrawiam

Wow a jaki zbór pięknych zdjęć widzę oj dużo nauki mnie czeka :shock:

doslav.
Poszukiwacz

A numerki :question: :slight_smile:

Rozmiary to sobie później ustawisz w komputerze a aparat wcale nie jest taką czarną magią jak się wydaje... I pamiętaj, że znakomita większość ludzi na tym forum jest (lub całkiem niedawno była) w podobnej sytuacji. Wszystko przyjdzie z czasem i to szybciej niż Ci się wydaje :D :D
rzuciłam się na taki aparat a nie wiem jak się nim posługiwać robię na automacie bo nic więcej jak na razie nie potrafię a szkoda :cry:

Automat też jest dla ludzi :) A posługiwanie?.. Instrukcja, dobre chęci, forum (tu zawsze ktoś pomoże) i... już :D Jeśli nie stracisz zainteresowania fotografią - za parę tygodni/miesięcy będziesz się uśmiechać czytając te posty. A zobaczysz jeszcze jak TO potrafi wciągnąć i ile dać satysfakcji...

Zdjęcia mi się podobają (widywałem gorsze wejścia) ze wskazaniem na pierwsze które jednak (jak i inne) spróbowałbym inaczej wykadrować... Mniej hm... centralnie.
Zasada trójpodziału też jest dla ludzi :)

dolores-d5
Początkujący

Nie byłabym sobą jak bym o czymś nie zapomniała a o numerku to zupełnie nie pamiętam :slight_smile:
Zapał pewnie nie tak szybko minie gorzej z czasem będzie ale dam rade zawsze coś wkleić Pozdrowienia i dziękuję jeszcze raz za wizytę i porady